19 Şubat 2014 Çarşamba

Tiryaki: ''Türkiye'nin En Temiz İlçesiyiz''

Altındağ genelinde geniş çaplı bir temizlik programı başlatan temizlik ekipleri, Yeşilyurt Mahallesi, Gicik, Kavaklı, Peçenek, Tatlar, Karacaören ve Aydıncık köylerinde temizlik çalışması yaptılar.

Tüm temizlik araçlarını ve personelini görevlendiren Altındağ Belediyesi, bu köylerde geniş çaplı bir temizlik operasyonuna imza attı. Gün boyu okul bahçeleri, cami avluları, duvar dipleri, ormanlık arazi, boş arsa ve çöp bırakma noktalarında detaylı temizlik gerçekleştiren ekipler, daha sonra tüm sokak ve caddeleri süpürdü. Çöpler, çöp toplama araçları ve çöp poşetleriyle taşınarak uzaklaştırılırken, Altındağlı vatandaşlar da rahat bir nefes aldı.
 

"TÜRKİYE'NİN EN TEMİZ İLÇESİYİZ"

Vatandaşların sağlığı ve rahatı için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "ekiplerimiz Altındağ’ın genelinde 24 saat aralıksız temizlik hizmeti veriyor. Mahalle bazlı bu tür temizlik faaliyetlerine tüm Altındağ genelinde devam ediyoruz. Etap etap tüm Altındağ’da temizlik çalışmaları sürüyor.” dedi. Altındağ Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda “Türkiye’nin en temiz ilçesi” ödülünü almaya hak kazandığını söyleyen Başkan Tiryaki, Türkiye’nin en temiz ilçesi olmayı sürdürmek için kararlı mücadeleyi sürdüreceklerinin altını çizdi.



kaynak:haberankara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder