2 Ekim 2013 Çarşamba

Ankara'ya Şiddetli yağış uyarısı


Ankara ve İstanbul için şiddetli yağış uyarısı. Meteoroloji son yaptığı değerlendirmeler sonrası Başkent Ankara ve İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yaptı.
Meteoroloji İstanbul ve Ankara için yağış uyarısında bulundu. Ankara'da başlayacak olan yağışların; yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetlenerek etkisini arttırması bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan uyarıda, "İstanbul Radarından alınan son verilere göre halen İstanbul'da devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkisini artırarak il genelinde kuvvetli yağışlara sebep olması beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara (Lokal su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, ani kuvvetli rüzgar vb.) karşı yetkili ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi. 

Yağışların etkisini gece geç saatlere kadar sürdürmesi öngörülüyor. 

-ANKARA'YA UYARI- 

Meteoroloji Ankara için yaptığı uyarıda da "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinde Ankara'da başlayacak olan yağışların; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren kuvvetlenerek etkisini arttırması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder